Välkommen till Malmö Flyttjänst, din ambitiösa städfirma i Lund

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi på Malmö Flyttjänst åtar oss uppdrag av olika slag inom städning i Lund, allt från mindre kontorsstädningar till flyttstädning. Vi präglas av lyhördhet gentemot våra kunder och anpassar alltid tjänsten efter kundens specifika behov. Hos oss möts du av ett engagerat team av medarbetare som tillsammans arbetar för högsta möjliga kundnöjdhet.

Malmö Flyttjänst är en professionell städfirma med våra kunders intressen i första rummet. Att bjudas in att städa i ditt hem eller kontor är ett hedersuppdrag för oss, vi arbetar med en neutral och professionell inställning och alltid med full diskretion. Ett hem är en privat miljö och inte något man kanske alltid vill att utomstående ska ha insyn i.

Vi ger dig mer tid för avkoppling

Hemmet är platsen där man samlar energi, kopplar av och umgås med sina allra närmaste. Det är viktigt att den erbjuder en miljö som man trivs i. Har man dåligt med tid över för att hinna städa sitt hem, eller om man helt enkelt vill lägga den fria tiden man har på annat, så är städhjälp en fantastisk tillgång.

Vi kan komma och städa ditt hem medan du är på jobbet om du så önskar. Du har möjlighet att lägga upp en städplan där vi kommer och städar vid samma tid varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Eller så kan du anlita vår städfirma för sporadisk städhjälp när behovet plötsligt blir påträngande. Det är du som bestämmer, vi är flexibla!

Inget är bättre än att komma hem från jobbet och mötas av nystädade, väldoftande rum!